Bejárati ajtók

Alumínium

Fa/alumínium

 

Egy pillantás kívülről

Ön nagy hangsúlyt fektet a design orientált légkörre otthonában. Trendteremtőnek tartja magát, és vonzódik a technika fejlődéséhez. A studio hangsúlyozza exkluzív életstílusát. Valósítsa meg egyéni igényeit!

Egy pillantás belülről

A lényegesre szorítkozó megjelenés teret enged az önmegvalósításnak és a munkával töltött hétköznapok tökéletes háttérországának. A studio a magas életszínvonal szinonimája, és egyedülálló életérzést nyújt Önnek.

Egyediség

studio bejárati ajtók tiszta struktúrájukkal illeszkednek otthona architektúrájába. Használja ki a felületek és a színek nyújtotta lehetőségeket!

Felületek

studio bejárati ajtók esetében külső megjelenésnél a hosszú élettartamú alumínium választható széles színpalettáról. Belső megjelenés esetén studio bejárati ajtóknál a természetes fa lazúrozott kivitelben választható.

Színek

Az alábbiakban mutatunk néhány javaslatot a studio bejárati ajtókhoz illő színek közül. A honlapon megjelenő és eredeti színek között színeltérés adódhat. Egyes ajtómodellek minden színben nem kivitelezhetők. Az Ön [1st] window partnere szívesen áll rendelkezésére eredeti színmintákkal.

Belső ajtópántok

Az ajtópántok alapkivitelben három irányban állíthatók.