Újdonságaink

Az Internorm egyedülállóan 4 Construma-díjjal büszkélkedhet.

2016-ban  a legújabb Internorm-innovációval, az I-tec Core-ral gyártott termékcsaládot, a HF 410fa/alumínium ablakcsaládot díjazta a 35. Construma építőipari szakkiállítás szakmai zsűrije.      A díjat Ganczer Gábortól, a Hungexpo vezérigazgatójától és Lepsényi István gazdaságszabályozásért felelős államtitkártól a kiállítás nyitónapján Monostori Gábor műszaki vezető vette át.Ismerje meg az új technológiát!Az Internorm magyarországi működésének 15 éve alatt immár ez a 4. Construma-díja.

      internorm HF410 studio

Kiváló tulajdonságok az új mag technológiának köszönhetően.
A fa szilárdsága utolérhetetlen. Ezért ebből a jól bevált és természetes anyagból egy új, forradalmi technológiát fejlesztettünkaz ablakgyártásnak. Annak érdekében, hogy az ablakokat önnek még stabilabbá, még tartósabbá és még egyedibbé tegyük.
Az új I-tec Core-ral a HF 410 fa/amulmínium ablak magjában vékony ragasztott farétegeket dolgozunk össze, ahogy ezt a nagy stabilitású tetőgerendáknál és áthidalóknálmegismerhettük. Ez a fa lányegesen jobban ellenáll a nedvességnek, terhelhetőbb és kimondottan szilárd.

Itec_Core_Holzschichten_540x600    csm_Itec_Core_wald_600x370_fc2f31319b   csm_Itec_Core_crossrail_600x370_8024f39721

 • Kiváló stabilitású ablak és korábban elérhetetlenül magas szilárdság az egyedülálló Internorm I-tec Core-technológiának köszönhetően
 • I-tec Core a különösen nagy teherbírásával új távlatokat nyit a fa építkezésben
 • Kiválóan ellenáll a nedvességnek
  A több rétegő szerkezetnek és az impegrálásnak köszönhetően a fa védve marad a nedvességtől és megőrzi formáját
 • Szebb megjelenés a keskeny profildesignnak köszönhetően
 • Standard vasalatok alkalmazhatóak

 

 • Energiatakarékos
  A fa alapanyag optimális felhasználása
 • A fafajok választékának nincsenek határai
 • Ökologiai alapanyag – PEFC-tanúsítvány
  A fa fenntatható erdőgazdálkodásból származik

 

Megérkezett a HX300-as, – a “tok nélküli” fix ablak

 

HX300_metszet A tok szinte teljesen eltűnik a homlokzatban.Nyíló ablakhoz, vagy további fix szerkezethez illeszthető csomóponti megoldások.
HX-300 Hőszigetelési érték:  40dB -igHangszigetelés:  Uw : 0,73W/m2K -ig
Innovatív üvegezési technológia, akár 10,5 m2üvegfelület kialakításáig. Erős, több rétegben ragasztott tokkonstrukció. Párkányok és aljzatok tisztán, jól tömített módon csatlakoztathatók.